Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم اختتامیه چهلمین جشنواره فیلم فجر با حضور جمعی از هنرمندان و مدیران سینمایی آغاز شد.

مراسم اختتامیه چهلمین جشنواره فیلم فجر شامگاه امشب(جمعه ۲۲ بهمن‌ماه) با حضور هنرمندان و مدیران سینمایی کشور در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران آغاز شد. 

در ابتدای این مراسم ویدیویی از فیلم‌های پر مخاطب سینمای ایران و حضور مردم ایران در روزهای انقلاب اسلامی به نمایش درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای این مراسم با محمد سلوکی است. او پس از خوشامدگویی گفت: از همه هنرمندان کشورمان تشکر می‌کنم که وجود ویروس کرونا و سختی‌های آن چراغ سینمای ایران را روشن نگه‌ داشته‌اند.

سپس اتفاقات مختلف چهلمین جشنواره فیلم فجر طی یک گزارش تصویری به نمایش درآمد.

در ادامه این مراسم مسعود نقاش‌زاده، دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر گفت: ایام فجر انقلاب و یاد و خاطر مردان و زنان انقلاب اسلامی و شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی می‌دارم. سینمای ایران طی یک سال گذشته با سختی‌های بسیاری رو به رو بود؛ اما سینماگران و هنرمندان ایستادند و آن را زنده نگه داشتند. 

وی ادامه داد: در این جشنواره ما سعی کردیم برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم و برگزاری این جشنواره را ارتقا بخشیم، به همین منظور گاه‌شماری را در نظر گرفتیم و طبق آن جلو رفتیم. خوشبختانه طنین خوش جشنواره فیلم فجر در بسیاری از استان‌های کشور شنیده شد و ما این جشنواره را در آن استان‌ها برگزار کردیم. 

دبیر جشنواره فیلم فجر بیان کرد: ما سعی کردیم در حد توانمان به سینمای ایران کمک کنیم. این سینما نیاز به توجه و مهربانی دارد. حیف است که مهر را در دل نپروریم، پاینده باشید. 

سپس ویدیویی از درگذشتگان یک سال گذشته سینمای ایران به نمایش داده شد.

در ادامه مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر، جوایز چند بخش اهدا شد. 

در بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران، سیمرغ بلورین بهترین عکس به حبیب مجیدی برای مجموعه عکس فیلم «منصور»، دیپلم افتخار بهترین پوستر به احسان برآبادی برای پوستر فیلم «پیر مردها نمی‌میرند» و سیمرغ بلورین بهترین آنونس امید میرزایی برای فیلم‌های «صحنه زنی» و «تک‌تیرانداز» اهدا شد.  

در بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه، سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه داستانی به رضا نجاتی برای فیلم کوتاه «ارفاق» اهدا شد.

در بخش مسابقه فیلم‌های مستند، سیمرغ بلورین بهترین فیلم مستند به حجت طاهری برای ساخت مستند «احتضار» رسید.

سپس مراسم آیین بزرگداشت احمدرضا معتمدی با حضور علی نصیریان، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی کشور و مسعود نقاش‌زاده، دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد. 

امروز سینما و تئاتر ایران در هنر دنیا می‌درخشد

علی نصیریان در این مراسم بیان کرد: خیلی خوشحالم چون از اواخر دهه ۲۰ که وارد کار نمایش شدم، می‌بینم که خدا رو شکر سینما و تئاتر کشورمان چه رشد خوبی کرده است. امروز تئاتر و سینمای ایران در هنر دنیا می‌درخشد. این شکرگزاری دارد که زنده ماندم و این روزها را دیدم. 

وی افزود: من بسیار از کار با آقای معتمدی لذت بردم. به یاد داشته باشید که فرهنگ پشتوانه هنر ایران است و هر هنرمندی که می‌خواهد وارد هنر شود ابتدا باید با فرهنگ ایران آشنا باشد. به خصوص امروز که ارتباط آسان شده است. در زمان قدیم ما یک کتاب هنر داشتیم، حالا ببینید چقدر کتاب و استاد وجود دارد. فرهنگ غذای روح و جان یک ملت است.‌ روح یک ملت با سینما، تئاتر و هنر سیر می‌شود. امیدوارم جوانان ما روز به روز پیشرفت کنند. 

احمدرضا معتمدی نیز گفت: در ابتدای انقلاب به ما گفتند که باید طرحی نو در اندازیم. ما دیدم که فیزیک دیگر  نمی‌تواند نظریه‌ای جدید آورد به سراغ فلسفه فیزیک رفتیم و در آن فضا فعالیت کردیم. بعد از آن به دنبال فلسفه فیلم رفتیم و بیش از ۳۰ سال برای آن فعالیت کردیم و دیدم چقدر می‌توان از این مبحث استفاده کرد و کارهای بزرگ انجام داد. در آخر از همسرم تشکر می‌کنم که در زندگیم با حقوق معلمی دانشگاهِ من ساخت و من هیچ کاری برایش نکردم. 

در ادامه این مراسم محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی گفت: از همه کسانی که تلاش کردند تا این جشنواره برگزار شود تشکر می‌کنم. چون می‌دانم فرصت کم است تمام صحبت‌هایم را در بخش تجلی اراده ملی می‌گویم. 

در ادامه این مراسم جایزه بهترین فیلم از نگاه ملی به «بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی و تهیه‌کنندگی محمود بابایی اهدا شد. 

بهروز شعیبی بیان کرد: این جایزه برایمان خیلی اهمیت دارد. جای خیلی‌ها اینجا خالی است. من و آقای بابایی به نمایندگی یک گروه اینجا هستیم. این جایزه یک صاحب دارد و آن را به زودی به پیشگاه حضرت رضا(ع) تقدیم می‌کنیم. 

آغاز به کار جشنواره چهل‌ویکم از فردا

همچنین محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: جای بسی خوشبختی است که بهار سینمای ایران مقارن با بهار انقلاب اسلامی شده است. ما از فردا آغاز کار چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر را خواهیم داشت. در جشنواره امسال کارهای بزرگی صورت گرفت. ما در ۳۱ استان و بسیاری از روستاها به وسیله سینما سیار این جشنواره را برگزار کردیم. 

وی ادامه داد: در این جشنواره ما چهار نسل از انقلاب را در کنار هم داشتیم و این جای خوشحالی دارد. سینمای ما گام‌های بزرگی برداشته؛ اما با سینمای مطلوب فاصله داریم‌ و باید به سمت آن رفته و به آن برسیم. جشنواره ما پی این بود که امید و آگاهی را به سینمای ایران بیاورد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: در برنامه‌های رئیس جمهوری ارتقاء فرهنگ و هنر جایگاه ویژه‌ای دارد. ما برنامه‌های ویژه‌ای داریم تا تمامی مشکلات سینما و هنر ایران را حل کنیم. من از همه تلاشگران هنر که دیده نمی‌شوند، تشکر می‌کنم. ما تمام همت‌مان را از امروز به کار می‌گیریم تا در سال آینده جشنواره شایسته‌تری برگزار کنیم. 

سپس جوایز بخش سودای سیمرغ چهلمین جشنواره فیلم فجر اهدا شد.

*سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه بصری به حسن نجفی و امیر ولی‌خانی برتی فیلم سینمایی «دسته دختران» رسید.

*سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی به ایمان کرمیان برای فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» اهدا شد.

*سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی به امید گلزاده برای فیلم‌های سینمایی «برف آخر» و «شادروان» تقدیم شد. 

*سیمرغ بلورین بهترین طراحی لباس به مارال جیرانی برای فیلم سینمایی «خائن‌کشی» رسید. 

*سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه به محمدرضا شجاعی برای فیلم سینمایی «ضد» اهدا شد.

*سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری به مسیح حدپور سراج برای فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» تقدیم شد. 

*سیمرغ بلورین بهترین صداگذاری به علیرضا علویان برای فیلم‌های سینمایی «علف‌زار» و «بدون قرار قبلی» رسید.

*سیمرغ بلورین بهترین موسیقی‌ متن به مسعود سخاوت‌دوست برای فیلم «موقعیت مهدی» و دیپلم افتخار این بخش به بهزاد عبدی برای فیلم «علف‌زار» تقدیم شد.

*سیمرغ بلورین بهترین تدوین حمید نجفی‌راد برای فیلم سینمایی «علف‌زار» اهدا شد.

*سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری به آرمان فیاض برای فیلم سینمایی «برف آخر» رسید.

*سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن به صدف اسپهبدی برای فیلم «علف‌زار» و دیپلم افتخار این بخش به فرشته حسینی برای فیلم «دسته دختران» اهدا شد.

*سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به نادر سلیمانی برای فیلم سینمایی «ضد» و همچنین دیپلم افتخار این بخش به علی‌اکبر اصانلو برای فیلم سینمایی «نگهبان شب» تقدیم شد. 

*سیمرغ بلورین بهترین نقش اول زن به طناز طباطبایی برای فیلم سینمایی «بی‌رویا» اهدا شد.

این خبر در حال تکمیل شدن است...

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: چهلمین جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین برای فیلم سینمایی سینمای ایران دیپلم افتخار بهترین فیلم تشکر می کنم تقدیم شد اهدا شد علف زار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۳۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد

به گزارش قدس آنلاین، «ایساتیس» پیش از این در جشنواره سینماحقیقت و جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، جشنواره جهانی فیلم فجر و جشن مستقل سینمای مستند ایران به نمایش درآمده است و موفق به کسب جایزه ویژه دبیر جشنواره سینماحقیقت، تندیس بهترین مستند بلند در بخش بین‌الملل جشنواره شهر و تندیس موسیقی از جشن مستقل سینمای مستند شده است. این فیلم همچنین در جشنواره‌های خارجی از جمله جشنواره فیلم مستند مسکو، جشنواره اوشن سیتی امریکا، کازان روسیه، جشنواره سبز مونتنگرو، جشنواره مستند ازمیر و... شرکت کرده و جوایزی از جمله جایزه بهترین فیلم جشنواره اوشن سیتی، جایزه بهترین فیلم جشنواره مونته نگرو را کسب کرده است.

موفقیت مهم و ارزشمند این فیلم اکران موفق و پرمخاطب در شهرستان‌هاست که بعد از موفقیت مستندهایی مانند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی، «کاپیتان من» به کارگردانی سیاوش صفاریان‌پور و همچنین فیلم‌های سینمایی «مقیمان ناکجا» به کارگردانی شهاب حسینی، «پوست» به کارگردانی بهمن و بهرام ارک و مجموعه فیلم‌های کوتاه «اتاق فرار»، «یک سانس چند رویا» و «فیلم کوتاه ژانر وحشت» نوید موفقیت و گسترش سینمای متفکر ایران را در سراسر کشور و برای مخاطبان گسترده‌ای در شهرهای مختلف به ارمغان می‌آورد.

داستان فیلم مستند «ایساتیس» به معرفی قنات‌ها و تاریخچه آن در استان یزد است و به این بهانه قسمت مهمی از تاریخ این استان کهن ایران را بازگو می‌کند و صدایی است شاعرانه و قصه‌گو که تا به حال ناشنیده مانده است. تدوین این فیلم توسط «بهمن کیارستمی» و «پویا پارسامقام» صورت گرفته و فیلمبرداری آن به عهده «مهدی آزادی» از فیلمبرداران نام آشنا و برنده جایزه معتبر و مهم «قورباغه طلایی» جشنواره کمرایمیج بوده است. داستان فیلم با صدای روان و آشنای «ابوالحسن تهامی‌نژاد»، «نصرالله مدقالچی»، «زهره شکوفنده» و «مریم شیرزاد» روایت می‌شود.

«مسعود فروتن» این فیلم را با فیلم «باد صبا» مقایسه کرد و کارگردانی این فیلم را ستود. «دکتر اصغر دادبه» چهره ماندگار ادبیات و فلسفه محتوای مطرح شده از فیلم را از جمله موارد مهم در لیست نجات فرهنگ ایران در طول تاریخ دانستند. «دکتر جوادیان» رییس مرکز بین‌المللی قنات و سازه‌های تاریخی آبی به عنوان مرجع معتبر در موضوع روایت شده در فیلم از تحقیق این فیلم و مستندات آن اعلام رضایت کردند. «رضا صائمی» منتقد سینما و فعال فرهنگی در فصلنامه سینما حقیقت به بررسی نوع روایت فیلم پرداخته و به استفاده از المان‌های آب، باد، خاک و آتش برای روایت داستان اشاره کرده است و تلاش فیلمساز را در معرفی یک شهر توسط این فیلم را پلی برای معرفی جهان دانسته است. مجله فیلم در یادداشتی به ترکیب تیم سازنده فیلم اشاره کرده است و نویسنده، اعتبار، سابقه و تبحر این گروه و انتخاب صحیح کارگردان و تهیه‌کننده فیلم را از نکات مهم و قابل توجه این مستند دانسته است.

دیگر خبرها

  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب